terugbliknsw15

Van 18 t/m 25 april 2015 vond de Nationale Sportweek plaats. In Leeuwarden werd door de Stichting Sportwijk Nijlân een groots programma opgezet voor jong en oud. Vele verenigingen en instanties hebben zich ingezet om zoveel mogelijk mensen uit de wijk in beweging te krijgen. De Stichting Sportwijk Nijlân en al haar partners kijken terug op een zeer geslaagde week. 

openingsdag

De opening van de Nationale Sportweek en Sportwijk Nijlan op zaterdagochtend 18 April. Het sociale wijkteam ging de wijk in om de sportweek te promoten en op de skatebaan werden verschillende demonstraties gegeven en kon iedereen zelf ook meedoen. Het resultaat van de clinic graffitispuiten volgt in een volgende update, alsook verslagen van de andere sporten. Bekijk het programma op www.sportwijknijlan.nl voor alle interessante activiteiten! Zorg dat je erbij bent!

kanovaren

Op zondagmiddag werd de mogelijkheid geboden te gaan kanovaren op de vijver naast het wijkgebouw. Een behoorlijk aantal geinteresseerden hebben met veel plezier gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Bekijk de film en zie hoe leuk het was! 

walking-fbt

Maandagochtend was de Walking Football training van de Cambuur OldStars openbaar en iedereen, van jong tot oud, kon meedoen. Voor enkele joge voetballers een moeilijke opgave zich aan de regels te houden:

Niet rennen, geen fysiek contact en bal boven heuphoogte wordt afgefloten. Spelinzicht en tactiek is des te belangrijker. Leuk voor iedereen!

Http://cambuur.nl/nieuws/actie-cambuur-oldstars/

 

 

clinic-wandelen

Op dinsdag stond onder andere een clinic sportief wandelen op het programma. Bekijk hoeveel plezier je kan hebben met allerlei oefeningen om de spieren soepel te houden. De tocht startte en eindigde bij het wijkcentrum.

Geef een reactie