Voorstellen ]

Mijn naam is Hette van den Brink en ik ben de initiatiefnemer achter Dukteeps. Met de realisatie van Dukteeps Videocreaties heb ik van mijn hobby mijn werk en studie gemaakt. Bij elke opdracht probeer ik weer vernieuwend te zijn en  zo blijf ik mijzelf ontwikkelen en zijn de creaties fris en origineel. Ik probeer me altijd te onderscheiden op creatief vlak, maar tegelijkertijd hebben Dukteeps inmiddels wel een herkenbare typische Dukteepsstijl: Vlot, fris en gewoon leuk om naar te kijken!

Het maken van films combineer ik met mijn andere bedrijf Zeilen erVaren.  Met Zeilen erVaren  bied ik zeilarrangementen aan in Friesland en op de Waddenzee. Een ideale combinatie want elke zeiltocht is het vastleggen op film waard! Ik bied bij elke zeiltocht aan een reportage te maken.

.... En natuurlijk bij elke videoproductie ook een zeiltocht!

Hette

www.zeilenervaren.nl

Professioneel ]

Dukteeps maakt gebruik van professionele camera's en audioapparatuur. Voor specifieke doeleinden worden benodigdheden ingehuurd. Altijd goed voorbereid met het juiste plan en de juiste apparatuur op pad! In combinatie met de nodige creativiteit ontstaan leuke en vernieuwende videopresentaties die boeien en dus blijven plakken...!

De Dukteeps werkwijze is eenvoudig, simpel en direct. Je hebt een vraag en wellicht ook een idee bij de invulling. Ik kom langs om een beeld te krijgen van je wens en de sfeer van de gelegenheid. We bespreken een opzet, de mogelijkheden, de prijs en de planning. Ik maak een offerte en een concept draaiboek. Wanneer je enthousiast bent over de offerte gaan we van start. Ik lever een conceptversie van het eindresultaat en pas indien gewenst dingen aan. Pas als het eindresultaat geheel naar wens is, ontvang je een factuur. Je ontvangt de film op een memorystick en via the cloud. De prijsopbouw is makkelijk en doorzichtig. Ik geef een basisprijs voor het filmen en monteren. Deze is afhankelijk van de wensen en wordt gemaakt op basis van een inschatting werkuren. Daarbij komen dan nog reiskosten naar filmlocatie, eventuele kosten voor de afkoop van rechten voor de muziek en de btw.
Dus: Altijd vooraf duidelijk wat de kosten zijn en heldere communicatie als er zich toch veranderingen voordoen!

Creatief ]

Dukteeps maakt alleen maatwerk. Elke film die Dukteeps oplevert is een uniek document. Elke gelegenheid heeft een eigen sfeer en vraagt om een eigen aanpak. Wat filmen betreft, maar ook wat monteren betreft. Dukteeps weet voor elke gelegenheid de juiste snaar te raken en heel vaak ontstaan er tijdens de montage, al dan niet vanuit feedback met de opdrachtgever, creatieve ideeën, die vervolgens in het eindresultaat verrassend naar voren komen. Dit is allemaal mogelijk door de persoonlijke benadering, manier van werken en vooral de wil om telkens weer tevreden te kunnen zijn over het eindresultaat. 

En ik ben natuurlijk pas echt tevreden als jullie het ook zijn...

[ DE BEDRIJFSNAAM ]

Dukteeps staat voor eenvoud en directheid. Ik heb sinds ik het ken een grote fascinatie voor klustape, oftewel ducttape. Dit product straalt een en al eenvoud en functionaliteit uit, maar herbergt tegelijkertijd ook enorm veel creativiteit door de eindeloze toepassingsmogelijkheden.

“if you can not fix it with duct tape, you didn’t use enough duct tape.”

Voor elke klus dus! De link naar video is met tape makkelijk gelegd. Fonetisch geschreven om het nog makkelijker te maken. En DUK staat natuurlijk voor Donders Uitstekende Kwaliteit, dat weet iedereen....